ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

یک بشقات ماهی سوخاری خوشمزه به همراه سبزیجات
ماهی سوخاری یک غذای ساده و سالم که همراه با سبزیجات تازه، پنیر فتا و برگ‌های خوش عطر نعناع، طعمی مطبوع و لذیذ برای‌تان خواهد داشت. این غذا با فیله‌ی ماهی و سبزیجاتی که در آشپزخانه هر خانه‌ای یافت می‌شود را در مدت زمان کوتاهی می‌توانید آماده کنید. سعی کنید از سبزیجات تازه و ظریف‌تر استفاده کنید. به این ترتیب طعم بهتری خواهند داشت. ابتدا چغندرها را به‌خوبی شسته و پوست آن‌ها را بگیرید و از هرکدام را نصف کنید. هویج‌ها را شسته و پوست آن‌ها را بتراشید.
 
بشقاب ماهی سوخاری و سبزیجات
 
مواد لازم:

  • فیله ماهی ۴ عدد
  • پنیر فتا ۸۰ گرم
  • پودر سوخاری ۳۰ گرم
  • برگ نعناع ½ پیمانه
  • روغن زیتون ۱ پیمانه
  • چغندر ۶ عدد
  • هویج ۱۲ عددپودر فلفل به مقدار لازم

    

طرز تهیه:
 
1. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید. هویج (باریک خرد کنید) و شلغم‌ها را در سینی بزرگ فر چیده و سپس روغن زیتون را روی آن‌ها اسپری کنید. می‌توانید سبزیجات را با ادویه دل‌خواه طعم‌دار کنید. سینی را در فر گذاشته و ۴۰ دقیقه به آن زمان بدهید، تا زمانی‌که سبزیجات نرم و آماده شوند.
۲٫پس از این زمان سینی را از فر خارج کرده و فیله‌های ماهی را بین سبزیجات بگذارید. روی فیله‌ها را با پودر سوخاری، فلفل و پودر لیمو بپوشانید و با پشت قاشق فشرده کنید تا پوشش فیله‌ها مناسب باشد. سپس روی آن‌ها روغن زیتون اسپری نموده و در فر برای مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. فیله‌ها باید به اندازه‌ای پخته شوند که به راحتی با چنگال قابل خوردن و تکه کردن باشند.
۳٫پنیر فتا را مکعبی و کوچک برش زده و همراه برگ نعناع برای تزیین ظرف ماهی و سبزیجات از آن استفاده کنید.
 
پارسه گرد

منبع : tabnakbato.ir

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,