ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

واکنش همبرگر در برابر اسید سولفوریک
بسیاری از ما عاشق غذاهایی مانند همبرگر هستیم. اما تاکنون فکر کرده اید که اگر بر روی این خوراکی دوست داشتنی اسید سولفوریک بریزیم، چه واکنشی از خودش نشان خواهد داد؟

شخصی در کانال یوتیوب خود این کار را با مک دونالد (McDonald) انجام داده و ساندویچ نگون بخت را حسابی شکنجه نموده. پیشنهاد می کنیم اگر در حال خوردن همبرگر هستید، این ویدیو را تماشا نکنید.

هنگامی که این اسید خورنده روی مک دونالد ریخته می شود، صدای عجیب و غریبی به گوش می رسد. ساندویچ به طور آشکاری آب رفته، رگه های سیاه رنگ روی آن ظاهر شده و در پایان نیز ذوب می گردد. سپس تکه های باقی مانده توسط شخصی که دست کش به دست دارد مورد بررسی قرار می گیرد. نکته شگفت انگیز اینجاست که چگونه بعد از این اتفاق، برخی قسمت های همبرگر سالم باقی مانده است.

اسید معده نیز تقریبا به همین شکل عمل می کند.

ما گمان می کردیم که همبرگر به یک توده خمیر بزرگ تبدیل خواهد شد. در واقع اسید سولفوریک، قسمت های بیرونی ساندویچ را تحت تاثیر قرار داد. اوایل امسال نیز آزمایش مشابهی بر روی همین نوع همبرگر انجام گرفت، اما به جای اسید از مس مذاب استفاده شد. شما کدام یک را می پسندید؟

 
flowplayer.conf = { key: ‘$’, keyboard: false }; $(function(){ $(‘.player_61840’).flowplayer(); });

 

منبع : tabnakbato.ir

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,