ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

نوشیدن سرکه سیب راهی برای جلوگیری از سکته مغزی

  اخبارپزشکی,خبرهای   پزشکی,سرکه سیب

با مصرف کمی سرکه سیب در طول روز به راحتی می‌‌توان ابتلا به سکته مغزی و حمله قلبی را کاهش داد.

 به گزارش فارس، با وجود تحقیقات گسترده در زمینه مصرف سرکه سیب و فواید آن، مطالعات جدید خاصیت‌های ناشناخته این خوراکی را کشف کرد. 

 

دکتر جیمز براون، از دانشگاه استون در بیرمنگام می‌گوید: خوردن ۳۰ml سرکه سیب می‌تواند کلسترول را ۱۳ درصد کاهش دهد. 

 

سرکه سیب به طور چشمگیری قادر به کاهش کلسترول و خطر ابتلا به سکته مغزی و یا حمله قلبی است. از این ماده خوراکی می‌توان در جهت از بین بردن آکنه، تسکین درد آرتریت و کاهش وزن در دراز مدت نیز استفاده کرد.

 

طبق نظر دانشمندان  30ml سرکه سیب باید در ۲۰۰ml آب رقیق شود و برای تأثیر آن روی کاهش کلسترول هر روز و به طور مرتب مصرف شود. 

 

با توجه به این‌که مردم انگلیس دارای بالاترین سطح کلسترول در جهان هستند، هر چیزی که به پایین آوردن آن کمک کند ارزشمند محسوب می‌شود.

منبع : بیتوته

مجله