ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

منیکوتی ، طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای ایتالیایی
 
اگر بارها لازانیا درست کرده‌اید، این‌بار به سراغ منیکوتی بروید که طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای ایتالیایی به شما ارائه می‌دهد.
 
منیکوتی ، طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای ایتالیایی

 
مواد لازم:

•نان ترتیلا ۸ عدد
•مرغ پخته شده ۲ پیمانه
•فلفل چیلی ۱۰۰ گرم
•گوجه فرنگی ۱ عدد
•پنیر ریکوتا ۱ پیمانه   
•پیازچه  4 عدد
•گشنیز ۲ قاشق غذاخوری
•سس گوجه ۱ پیمانه  
•پنیر موتزارلا  1 پیمانه
•پنیر چدار ۱ پیمانه

طرز تهیه منیکوتی :

۱٫ در کاسه‌ای مرغ (به‌صورت مکعبی خرد کنید)، فلفل چیلی (به میزانی که با ذائقه شما سازگار است)، گوجه فرنگی که تخم آن خارج وخرد شده، پنیر ریکوتا، پیازچه و گشنیز (هر دو را ریز خرد کنید) را مخلوط کنید. به آن نمک و فلفل بزنید.
۲٫ نان‌های تورتیلا را روی صفحه‌ای صاف قرار داده و مواد را به‌طور مساوی وسط هریک از نان‌ها پخش کنید.
۳٫ آن‌را محکم رول کرده و روی سینی فری که کمی چرب کرده‌اید قرار دهید. طوری که قسمت درز دار نان‌ها به زیر باشد.
۴٫ سس گوجه را با قاشق روی نان‌ها بریزید و پنیر (رنده شده) را روی آن‌ها بپاشید. آن‌ها را با فویل بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۶۰ درجه سلسیوس (۹۷۶ درجه سانتی‌گراد) قرار دهید بعد از ۲۰ دقیقه فویل را جدا کرده و ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید داخل فر بماند سپس سرو کنید.

پارسه گرد

منبع : tabnakbato.ir

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,