ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

معجونی معجزه‌ گر برای ترک سیگار!

آیا بیش از ۳ سال است که سیگار می‌کشید؟ یا اخیرا سیگار را ترک کرده‌اید؟ آیا در محیطی آلوده به آلایندهای سمی زندگی می‌کنید؟ اگر این طور است باید بدانید ریه های شما پر از مواد سمی است و تمیز کردن آنها ضروری‌تر از ضروری است.

از این رو، این نوشیدنی طبیعی را به شما توصیه می‌کنیم.
این نوشیدنی ترکیباتی جادویی مانند زردچوبه، زنجبیل و پیاز دارد.

زردچوبه:

طرز تهیه نوشیدنی برای ترک سیگار,طرز تهیه معجون های مفید

زردچوبه به دلیل مواد معدنی و ویتامینش خواص آنتی باکتریایی، ضدسرطانی و ضدویروسی دارد

زردچوبه به دلیل مواد معدنی و ویتامین هایش خواص آنتی باکتریایی، ضدسرطانی و ضدویروسی دارد.

این ماده‌ همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است. با این ادویه ی شگفت انگیز برنامه‌ی غذایی روزانه تان را غنی می‌کنید.

زنجبیل:

معجونی برای ترک سیگار,نوشیدنی مفید برای ترک سیگار

زنجبیل خلط اضافی از ریه های تان خارج می کند

زنجبیل به دلیل خواص شفادهنده‌اش از دوران کهن استفاده می‌شود.

زنجبیل یک ادویه‌ی قدیمیِ شناخته شده است و علاوه بر دیگر خواص شفابخشی که دارد، کمک‌ می کند خلط اضافی از ریه های تان خارج شود.

پیاز:

طرز تهیه معجون های مفید, خوراکی برای ترک سیگار

در پیشگیری از بیماری های دستگاه تنفسی، پیاز به طور خاص موثر و کارآمد است

پیاز به دلیل دارا بودن خاصیت ضدسرطانی‌ معروف است و می‌تواند در شرایط جدی متعدد یک دوست بی‌نظیر باشد.

در پیشگیری از بیماری های دستگاه تنفسی، پیاز به طور خاص موثر و کارآمد است.

مواد لازم برای تهیه معجونی برای ترک سیگار :

 آب  ۱ لیتر
عسل (یا شیره‌ی درخت افرا)  ۴۰۰ گرم
 زردچوبه ۲ قاشق سوپخوری
 ریشه‌ی زنجبیل به اندازه‌ی یک انگشت شست
پیاز تقریبا هم اندازه‌ی زنجبیل یک عدد

طبق دستورالعمل زیر می‌توانید به راحتی این نوشیدنی را تهیه کنید:

ابتدا ۴۰۰ گرم عسل را به آب بیفزایید.
این ترکیب را روی شعله بگذارید و صبر کنید تا بجوشد.

پیاز و زنجبیل را خرد کنید و داخل مواد در حال جوش بریزید.
دوباره صبر کنید تا مواد به جوش بیایند، سپس زردچوبه را اضافه کنید و شعله را قدری کم کنید.

این ترکیب باید بپزد تا زمانی که آب آن به نصف برسد.
مواد را از صافی بگذرانید و آن را درون یک ظرف شیشه ای بریزید.

صبر کنید نوشیدنی خنک شود و سپس آن را درون یخچال بگذارید.
این نوشیدنی باید همیشه در یخچال نگهداری شود.

می‌توانید آن را مانند یک معجون هر روز صبح و عصر مصرف کنید.
صبح‌ها دو قاشق از آن را با معده‌ی خالی بخورید، و عصرها همین میزان را دو ساعت بعد از یک وعده‌ی غذایی بخورید.

 

منبع : alodoctor.ir

منبع : بیتوته

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,