ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

 سازمان غذا و دارو، سیروس بلندنظر در عین حال خاطرنشان کرد که نظارت بر تولید و عرضه انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در حیطه نظارت و اختیارات سازمان دامپزشکی کشور است.

این کارشناس فرآورده های گوشتی اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: فقط فرآورده‌های غذایی گوشتی دارای مجوزهای بهداشتی از معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی و اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، مطابق با معیارها و مقررات ملی و بهداشتی است؛ ضمن اینکه سازمان غذا و دارو آنها را تایید می‌کند.

 

نسیم آنلاین

منبع : tabnakbato.ir

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,