ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

غذاهای خوشمزه سرزمین فستیوال ها + تصاویر  سنت های متفاوت بومی، یازده زبان رسمی مختلف و طبیعتی متنوع، همگی نشان می دهد که غذاها و شیوه آشپزی هم در آفریقای جنوبی ویژه است و چقدر تنوع دارد.

استفاده از مواد اولیه که در دوران بسیار قدیم در آفریقای جنوبی برای پخت و پز استفاده می شد هنوز هم مرسوم است.

آفریقای جنوبی را در دنیا به نام سرزمین فستیوال ها می شناسند و سالانه هزاران فستیوال کوچک و بزرگ در گوشه و کنار آن برگزار می شود و جشنواره های غذایی هم بخش مهمی از زندگی مردمان این سرزمین است.

در ادامه با معروف ترین غذاها در این کشور آفریقایی آشنا می شوید:
 
 غذاهای خوشمزه سرزمین فستیوال ها + تصاویر
 
“چاکالاکا” غذای سنتی در آفریقای جنوبی است که بسیار آسان تهیه می شود. گوجه فرنگی، پیاز، هویج، لوبیا، شیر و کلم مواد اصلی آن هستند.

 
 غذاهای خوشمزه سرزمین فستیوال ها + تصاویر
 
“پوتجکاس” غذای سنتی آفریقایی هاست که شبیه خورشت است اما خورشت به حساب نمی آید و از گوشت و سبزیجات تهیه می شود. این غذا در یک قابلمه آهنی سه پایه پخته می شود.
 
غذاهای خوشمزه سرزمین فستیوال ها + تصاویر 
 
“بوروُرز” سوسیس محبوب مردمان آفریقای جنوبی است.

 
 غذاهای خوشمزه سرزمین فستیوال ها + تصاویر
 
“فریکادل” توپ های گوشتی سرخ شده که با پیاز ،تخم مرغ ،سرکه و ادویه جات مزه دار می شود.

 
 غذاهای خوشمزه سرزمین فستیوال ها + تصاویر
 
“بیلتانگ” برش های ورقه ای گوشت گاو است که ادویه دار و خشک می شوند.
 
 غذاهای خوشمزه سرزمین فستیوال ها + تصاویر
 
“میلیه” نوعی پوره است که از ذرت آسیاب شده و غلات تهیه می شود و به صورت سرد یا گرم برای صبحانه یا با اضافه کردن گوشت و رب گوجه به عنوان غذای اصلی میل می شود.

 
 غذاهای خوشمزه سرزمین فستیوال ها + تصاویر
 
پودینگ “مالوا” با اینکه ریشه ای هلندی دارد اما دسر محبوبی در رستورانهای آفریقای جنوبی است. این کیک اسفنجی کاراملی با مربای زردآلو درست می شود و هنگامی که داغ است سس کرمی مانندی روی آن ریخته و با بستنی خورده می شود.
 
 غذاهای خوشمزه سرزمین فستیوال ها + تصاویر
 
“تارت شیری” آفریقای جنوبی چیزی شبیه به تارت بریتانیایی ها و پاستیه دو ناتا پرتغالی هاست که با دارچین تزیین می شود.

منبع : tabnakbato.ir

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,