ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

در این مطلب شما را با طرز تهیه کیک کره ای دو رنگ آشنا می کنیم.با ما همراه باشید.
مواد لازم
کره: یک پیمانه
شکر: یک و یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: ۵ عدد
شیر: یک چهارم فنجان
عصاره وانیل: یک قاشق چایخوری
آرد سفید: سه فنجان
بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
شکر: دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: سه قاشق غذاخوری
آب: سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
کره را به قطعه های کوچک تقسیم کرده و در ظرف بزرگی می ریزیم.
کیک کره ای دورنگ
شکر را به آن اضافه می کنیم.
کیک کره ای دورنگ
مواد را با همزن برقی می زنیم تا صاف و یکدست شوند.
کیک کره ای دورنگ
وانیل را به آن اضافه می کنیم.
کیک کره ای دورنگ
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم می زنیم.
کیک کره ای دورنگ
کیک کره ای دورنگ
شیر را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم.
کیک کره ای دورنگ
در ظرفی جداگانه آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم.
کیک کره ای دورنگ
نمک را اضافه می کنیم.
کیک کره ای دورنگ
خوب هم می زنیم.
کیک کره ای دورنگ
مخلوط آرد را آرام آرام به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم.
کیک کره ای دورنگ
مخلوط را با قاشق یکدست می کنیم.
کیک کره ای دورنگ
کیک کره ای دورنگ
قالب مورد نظر را به آرد آغشته می کنیم.
کیک کره ای دورنگ
کیک کره ای دورنگ
کیک کره ای دورنگ
نیمی از مایه خمیر را داخل قالب ریخته با پشت قاشق صاف می کنیم.
کیک کره ای دورنگ
به نیمه دیگر خمیر، دو قاشق شکر، پودر کاکائو و آرد را می افزاییم.
کیک کره ای دورنگ
کیک کره ای دورنگ
کیک کره ای دورنگ
خوب مواد را مخلوط می کنیم و به قالب اضافه می کنیم.
کیک کره ای دورنگ
کیک کره ای دورنگ
کیک کره ای دورنگ
کیک کره ای دورنگ
چنگال را روی خمیر کیک قرار داده و می چرخانیم تا شکل قشنگ تری به کیک ما بدهد.
کیک کره ای دورنگ
کیک کره ای دورنگ
کیک کره ای دورنگ
فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده قالب را در آن به مدت پنجاه تا شصت دقیقه قرار می دهیم. چنگال را داخل کیک فرو می بریم، اگر مواد کیک به چنگال نچسبید، کیک ما آماده است.
کیک کره ای دورنگ
کیک کره ای دورنگ
کیک کره ای دورنگ
به آرامی و با کمک کارد، کیک را از قالب جدا کرده و با پودر قند تزئین می کنیم.
کیک کره ای دورنگ
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: cookstepbystep

منبع : tabnakbato.ir

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,