ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

طرز تهیه کیک شکلات و زردآلو

طرز تهیه کیک شکلات و زردآلو, مواد لازم برای کیک شکلات و زردآلو

طرز تهیه کیک شکلات و زردآلو

 

این کیک فقط با زردآلو می چسبه !
شکلات سفید این کیک را خیلی پر ملاط می نماید، بنابراین بهتر است که آن را به صورت مربع های کوچک یا تکه های مستطیلی باریک و یا برش های نازک سرو نمایید.

مواد لازم برای کیک شکلات و زردآلو :

کره  150 گرم
 شکلات سفید خرد شده ۱۷۵ گرم
 تخم مرغ ۴ عدد
شکر دانه ریز ۱۲۵ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک مقداری
برگه زردآلو خرد شده ۱۰۰ گرم
آرد ساده ۲۰۰ گرم

طرز تهیه کیک شکلات و زردآلو :
کف یک قالب کیک مربع شکل ۲۰ سانتیمتری را کمی چرب نموده و کاغذ روغنی بیاندازید.

کره و شکلات را درون یک کاسه مقاوم در برابر حرارت روی قابلمه ای پر از آب در حال جوش روی گاز قرار دهید تا آب شوند. آن ها را با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط صاف و شفافی به دست آید. سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

تخم مرغ ها و شکر را درون کاسه کره و شکلات بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

آرد، بکینگ پودر، نمک و برگه های زردآلوی خرد شده را داخل مخلوط ریخته و به آرامی خوب هم بزنید.

مخلوط آماده شده را درون قالب بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید.

وسط کیک ممکن است که خوب نپخته باشد اما در حین سرد شدن سفت می شود. بگذارید کیک درون قالب بماند تا خنک گردد.

وقتی که کیک خوب خنک شد آن را برگردانید و به شکل چهار گوش یا میله ای باریک برش زده و آماده سرو نمایید.

توصیه سرآشپز:
می توانید به جای شکلات سفید، از شکلات شیری یا شکلات شیری خالص استفاده نمایید.

 

منبع : avayesalamati.com

منبع : بیتوته

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,