ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

مواد لازم برای کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر

 
خامه :۶۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ :۴ عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه تازه :به مقدار لازم
پنیر چدار خرد شده :۶۰ گرم
ترکیب پنیرهای معطر خرد شده :۶۰ گرم
اسفناج تازه خرد شده :۲ دسته
فلفل تازه تند خرد شده :یک عدد
گوجه فرنگی خشک شده :۱۴۰ گرم
اسپاگتی پخته شده :۴۰۰ گرم
کره :یک قاشق غذاخوری
گل مریم خرد شده :چند برگ
 
کیک اسپاگتی
 
 

طرز تهیه کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا درجه ۴ فر روشن کنید.
 
در یک کاسه بزرگ خامه و تخم مرغ را با نمک و فلفل مخلوط کنید. پنیرها را هم اضافه کنید و بزنید. سپس اسفناج خرد شده، فلفل خرد شده و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. در آخر اسپاگتی پخته را به آن اضافه کنید و بدون اینکه له شود خوب با هم مخلوط کنید.
 
کره را در قالبی که حدود ۱۱ اینچ قطر داشته باشد آب کنید. دقت کنید که کره را خوب بچرخانید تا کناره های قالب به آن آغشته شوند.
 
اسپاکتی را به آرامی در قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. مریم گلی را اضافه کنید و قالب را برای ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا لایه های بالایی اسپاگتی برشته شوند.
 
 
کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر

نکات تکمیلی در مورد کیک اسپاگتی

کیک اسپاگتی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
کیک اسپاگتی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

کیک اسپاگتی ، طرز تهیه کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر

منبع : namnak.com

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,