ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

مواد لازم برای کیک آلو سیاه 

 
آرد :½ یک پیمانه
بیکینگ پودر :۲ قاشق چایخوری
نمک :½ قاشق چایخوری
شکر :¾ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری
شیر :½ پیمانه
روغن گیاهی :¼ پیمانه
تخم مرغ بزرگ :یک عدد
آلو سیاه بزرگ :۹ الی ۱۰ عدد
دارچین :¼ قاشق چایخوری
کره :۲ قاشق غذاخوری
 
 
کیک
 

طرز تهیه کیک آلو سیاه

 
 فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
یک ظرف مناسب شیرینی پزی به قطر ۵٫۲۲ سانتیمتر را با کمی کره چرب می کنیم و آن را کنار می گذاریم.
در یک ظرف مناسب، آرد، بیکینگ پودر و نمک را می ریزیم و آنها را با همزن دستی کاملاً مخلوط می کنیم.
در یک کاسۀ دیگر ¾ پیمانه شکر، شیر، روغن و تخم مرغ را می ریزیم و آنها را مخلوط می کنیم. سپس این مخلوط را داخل مخلوط آرد می ریزیم.
 پس از اینکه مایه کاملاً یک دست شد، آن را داخل ظرف کیک پزی می ریزیم و سطح روی آن را صاف می کنیم.
آلو ها را از روی سطح داخلی آنها روی سطح مایه می چینیم.
دارچین و باقیماندۀ شکر را با هم مخلوط می کنیم و آن را روی آلو ها می ریزیم.
کره را قطعه قطعه می کنیم و آنها را نیز روی سطح کیک می گذاریم. کیک را به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا روی سطح آن قهوه ای شده و آلو ها نرم شوند و اگر یک خلال دندان داخل آن فرو کنیم، هیچ چیزی به آن نچسبد.
پس از اینکه پخت، کیک را از فر خارج کرده و می گذاریم خنک شود.
 
کیک آلو سیاه

نکات تکمیلی در مورد کیک آلو سیاه

کیک آلو سیاه جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
کیک آلو سیاه را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۹ نفر مناسب میباشد .

کیک آلو سیاه ، طرز تهیه کیک آلو سیاه

منبع : namnak.com

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,