ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

مواد لازم برای  کسادیا به سبک فاهیتا

 
نصف یک عدد فلفل دلمه ای سبز خرد شده
نصف یک عدد پیاز متوسط خلالی
یک عدد فلفل سبز خرد شده
دو قاشق چایخوری روغن سبزیجات
۴ عدد نان تورتیلا سفید
روغن
نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
دو اسلایس گوجه فرنگی تازه
یک قاشق غذاخوری گنشیز تازه
خامه پاستوریزه
لیموترش و گشنیز تازه
 
کسادیا
 

طرز تهیه کسادیا به سبک فاهیتا

در یک تابه بزرگ، فلفل دلمه ای، پیاز و فلفل سبز را در روغن داغ و روی حرارت ملایم به مدت ۳ تا ۵ دقیقه  تفت دهید تا سبزیجات سبک شوند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید.
یک طرف نان های تورتیلا را با روغن چرب کنید. روی سمتی که چرب نیست، پنیر بریزید. روی آن مخلوط پیاز بریزید و روی آنها حلقه های گوجه فرنگی را قرار دهید. در آخر یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده و بقیه پنیرها را بریزید. یک لایه نان تورتیلا روی همه مواد قرار دهید و سطح آن را با روغن چرب کنید.
تابه بزرگ و نچسبی راروی حرارت ملایم گرم کنید. هر طرف کسادیاها را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بپزید تا طلایی و پنیرها آب شوند. سپس آنها را درون بشقاب قرار دهید و به چهار قسمت برش دهید.
 
کسادیا به سبک فاهیتا

نکات تکمیلی در مورد کسادیا

کسادیا جزو غذای ملل – مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
کسادیا را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

کسادیا ، طرز تهیه کسادیا به سبک فاهیتا

منبع : namnak.com

مجله