ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

 مواد لازم برای کابلر شاتوت

 
شاه توت :۴ پیمانه
آرد :۱ پیمانه
شکر :½ پیمانه + ۳ قاشق مرباخوری
شیر :¼ پیمانه
تخم مرغ  :1 عدد
کره :۴ قاشق مرباخوری (۶۰ گرم)
آب لیموترش :۱ قاشق مرباخوری
نشاسته ذرت :½1 قاشق مرباخوری
پوست لیمو رنده شده :۱ قاشق مرباخوری
نمک :¼ قاشق چای خوری
دارچین :¼ قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر :½1 قاشق مرباخوری
 
کابلر
 

طرز تهیه کابلر شاتوت

شاه توت ها، ½ پیمانه شکر، آبلیمو، پوست لیمو، دارچین و نشاسته ذرت را در یک قالب مربعی ۲۰ سانتی متری با هم مخلوط کنید تا کل شاتوت ها با شکر و بقیه مواد آغشته شوند. و به مدت ۳۰ دقیقه آن را کنار بگذارید.
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
در یک ظرف ۳ قاشق غذاخوری شکر را با آرد، بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید. سپس کره را با آنها مخلوط کنید.
با یک قاشق چوبی تخم مرغ و شیر را با این مخلوط هم بزنید تا کاملاً نرم و یکدست شوند.
روی مخلوط شاه توت ها با قاشق تکه هایی از خمیر قرار دهید.
ظرف را در فر قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که رویه خمیرها طلایی و برشته شود و سس شاتوت ته قالب در حال حباب زدن باشد.
بهتر است این دسر را با خامه فرم گرفته یا بستنی وانیلی میل کنید.
 
کابلر شاتوت

نکات تکمیلی در مورد کابلر شاتوت

کابلر شاتوت جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
کابلر شاتوت را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کابلر شاتوت

منبع : namnak.com

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,