ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

 مواد لازم برای چیکن عربیاتا

 
روغن زیتون :۲ قاشق غذاخوری
ران مرغ :۶ عدد
نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
آرد :۱/۳ پیمانه
سیر رنده شده :۴ حبه
کنسرو گوجه فرنگی :یک عدد
ریحان خشک : نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز :۱/۴ قاشق چایخوری
آب مرغ : نصف پیمانه
جعفری خرد شده :به مقدار لازم
پاستا : 340 گرم
 
غذاهای خارجی
 
 

طرز تهیه چیکن عربیاتا

۶ عدد ران مرغ را بشویید و کنار بگذارید تا خشک شوند. پوست آن ها را نباید جدا کنید.
ران های مرغ را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس روی آن ها آرد بپاشید تا همه سطحشان پوشیده شود.
روغن زیتون را در تابه و روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ ها را درون روغن تفت دهید. هر طرف آنها را بین ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آن ها را از تابه خارج کنید.
سیرها را اضافه کنید و هم بزنید تا طلایی شوند.
رب گوجه فرنگی و کنسرو گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ریحان و فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آب مرغ را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا نیم جوش شود.
مرغ ها را دوباره داخل تابه برگردانید و روی آن ها سس بریزید و اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه نیم جوش روی حرارت بماند. تا هم مرغ پخته شود و هم سس غلیظ شود.
پاستا را بپزید و آبکش کنید. 
روی چیکن عربیاتا را با جعفری تازه و خرد شده تزئین و به همراه پاستا سرو کنید.
 
چیکن عربیاتا

نکات تکمیلی در مورد چیکن عربیاتا

چیکن عربیاتا جزو غذای ملل – عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵ دقیقه میباشد .
چیکن عربیاتا را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

چیکن عربیاتا ، طرز تهیه چیکن عربیاتا

منبع : namnak.com

مجله