ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

 مواد لازم برای پوره عدس

 
عدس :۵۰۰ گرم
شیر :½ پیمانه
کره :۵۰ گرم
نمک :به میزان لازم
 
 
پوره
 
 

طرز تهیه پوره عدس

 عدس را داخل یک قابلمۀ مناسب می ریزیم و به حدی آب داخل آن می ریزیم که روی عدس ها را بگیرد. کمی نمک نیز به آن می زنیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا بپزد.
 پس از اینکه عدس کاملاً پخته و نرم شد، آن را از روی حرارت بر می داریم و آبکش می کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس آن را چرخ می کنیم یا آنقدر له می کنیم که از صافی بگذرد و دوباره داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم و شیر را داخل آن می ریزیم و مخلوط می کنیم تا شیر کاملاً جذب عدس شود.
پوره را از روی حرارت برداشته و کره را داخل آن می اندازیم و مخلوط می کنیم. پوره را داخل ظرف مناسب ریخته و سرو می کنیم.
 
پوره عدس

نکات تکمیلی در مورد پوره عدس

پوره عدس جزو پیش غذا – بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه میباشد .
پوره عدس را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

پوره عدس ، طرز تهیه پوره عدس

منبع : namnak.com

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,