ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

مواد لازم برای مرغ مارینه یونانی

 
  1 فنجان ماست ساده 
  2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 
  4 حبه سیر، له شده
  نیم قاشق غذاخوری آویشن 
  1 عدد لیموی متوسط
  نیم قاشق چایخوری نمک
  فلفل سیاه تازه
  چند شاخه جعفری تازه
  چند تکه مرغ
 
 
مرغ مارینه
 
 

طرز تهیه مرغ مارینه یونانی

 
1. برای درست کردن مواد ماریناد، ماست، روغن زیتون، سیر له شده، آویشن، نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای مخلوط کنید. با رنده پوست لیمو را ریز ریز رنده کنید و در کاسه بریزید. آب لیمو را نیز بگیرید و در کاسه بریزید. مواد را خوب مخلوط کنید. جعفری ها را کمی خرد کنید و داخل ماریناد بریزید. 
 
2. تکه های مرغ و ماریناد را داخل یک کیسه زیپ کیپ بریزید، هوای کیسه را در حد امکان بگیرید و زیپ آن را ببندید. حالا خوب مواد و مرغ را با هم مخلوط کنید تا مرغ ها به خوبی به مواد ماریناد آغشته شوند. بگذارید نیم ساعت در یخچال بماند. 
 
3. نیم ساعت بعد، مرغ ها را کباب کنید یا در فر و در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت بپزید. 
 
4. برای پختن مرغ ها در فر می توانید آنها را در سینی فلزی یا پیرکس بریزید و حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در فر بپزید تا طلایی شوند. 
 
5. توجه داشته باشید که این مرغ سیر دارد، اگر طرفدار سیر نیستید می توانید آن را حذف کنید.
 
مرغ مارینه یونانی

نکات تکمیلی در مورد مرغ مارینه

مرغ مارینه جزو غذای ملل – یونانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
مرغ مارینه را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

مرغ مارینه ، طرز تهیه مرغ مارینه یونانی

منبع : namnak.com

مجله