ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

طرز تهیه قیمه نجفی

پخت قیمه نجفی,درست کردن قیمه نجفی

قیمه نجفی؛ غذای گوشتی و سنتی لذیذ

یک خوراک لذیذ که حتما علاقه مندان به غذاهای گوشتی از این غذای سنتی لذت خواهند برد.

مواد لازم برای قیمه نجفی :

 گوشت گوسفندی بدون استخوان  250 گرم
 نخود ۱۵۰ گرم
 پیاز متوسط  1 عدد
 رب گوجه فرنگی  3 قاشق غذاخوری
زعفران آب زده ۵ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
دارچین به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه قیمه نجفی :
گوشت را به همراه پیاز نمک و فلفل وکمی زردچوبه کاملاً پخته تا کم آب شود. برای بهتر له شدن گوشت می توانید از زودپز استفاده نمایید.

نخود را حداقل ۱۲ ساعت خیسانده و کاملاً پخته و به گوشت کم آب شده اضافه کرده تا کامل جا افتاده شود.

رب را در کره تفت داده سپس به مواد گوشتی اضافه نمک و فلفل را اندازه کرده به همراه دارچین وزعفران دم کرده اضافه و با گوشت کوب کوبیده (مانند گوشت کوبیده).

این خورش را می توان با برنج سفید سرو کرد.

نکاتی برای تهیه قیمه نجفی :
این غذا پس از پخت کامل باید له له و یک دست شود.
می توانید با گرد لیمو کمی چاشنی آن را اضافه نمایید.

 

منبع : peymooneh.com

منبع : بیتوته

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,