ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

طرز تهیه فریتاتا؛ صبحانه پُرانرژی و سالم

 

تهیه فریتاتا, پخت فریتاتا

طرز تهیه فریتاتا،صبحانه ای پرانرژی که حتما باید امتحان کنید

 

صبح خود را با یک صبحانه پرانرژی و سالم شروع کنید: تخم مرغ، پروتئین مورد نیازتان را تامین می کند و سبزیجات نیز طعمی فوق العاده به غذایتان می دهند.

 

می توانید از خود خلاقیت به خرج دهید و انواع ادویه های مورد علاقه تان را به این دستور پخت اضافه کنید تا بیشتر از این صبحانه دلچسب لذت ببرید.

 

مواد لازم برای فریتاتا :

 روغن کانولا ۲ قاشق چایخوری 
پیاز که به صورت عمودی برش خورده   2 فنجان
برگ اسفناج  4 فنجان 
 تخم مرغ بزرگ که کمی هم زده شده ۸ عدد 
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
پنیر سوئیسی ( یا پنیز پیتزا ) سه چهارم فنجان

 

طرز تهیه فریتاتا :

فر را تا دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۴ درجه سانتی گراد گرم کنید.

 

یک ماهیتابه که بتوان در فر هم از آن استفاده کرد را روی شعله با حرارت متوسط گرم کنید. روغن را اضافه کنید، تکانش دهید تا ماهیتابه چرب شود. پیاز را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود آن را تفت دهید. اسفناج را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه آن را بپزید.

 

تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. میکس تخم مرغ را روی سبزیجاتی که در ماهی تابه است بریزید. آنقدر بپزید تا لبه های تخم مرغ به مرز آماده شدن برسند، چیزی حدود ۲ دقیقه. به آرامی لبه ی میکس تخم مرغ را بلند کنید و ماهی تابه را خم کنید تا قسمت های نپخته میکس تخم مرغ با ماهی تابه تماس پیدا کنند. ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که مطمئن شوید کاملا آماده شده است به پختن ادامه دهید. پنیر را روی محتویات ماهی تابه بریزید.

 

ماهیتابه را به مدت ۸ دقیقه یا تا زمانی که مرکزش آماده شود در فر قرار دهید. سپس بلافاصله فریتاتا را به یک ظرف مخصوص سرو انتقال دهید و به ۶ قسمت مساوی برش دهید.

 

منبع : kermany.com

منبع : بیتوته

مجله