ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

 مواد لازم برای شیر بادام

 
بادام خام، خیسانده شده در آب :یک فنجان
آب :۳ فنجان
خرما :۲ الی ۴ عدد
عصاره وانیل :۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین :۱/۴ قاشق چایخوری
نمک :به مقدار لازم
 
 
نوشیدنی
 
 

طرز تهیه شیر بادام

بادام را در یک کاسه همراه با آب می ریزیم به مدت ۸-۱۲ ساعت و بعد بادامها را در آبکش می ریزیم .
بعد از تخلیه آب بادام ها را همراه با وانیل ، خرما و آب داخل مخلوط کن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم .
مخلوط را داخل صافی می ریزیم تا تفاله ها از مایع جدا شوند .بعد مایع را دوباره داخل مخلوط کن می ریزیم و در این مرحله دارچین و نمک را اضافه می کنیم .
شیر بادام را می توانید داخل ظرف شیشه ای در دار ریخته و به مدت ۳-۵ روز در یخچال نگهدارید.
شما می توانید پوره بادام را برای انواع کلوچه و یا همراه انواع مربا مصرف کنید.
 
 
شیربادام

نکات تکمیلی در مورد شیر بادام

شیر بادام جزو نوشیدنی – مخلوط میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه
شیر بادام را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد .

شیر بادام ، طرز تهیه شیر بادام

منبع : namnak.com

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,