ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

 مواد لازم برای سوفله پرتقال

 
پرتقال متوسط:چهار عدد
آب پرتقال:یک دوم پیمانه
آرد ذرت:دو قاشق غذاخوری
عسل:یک قاشق غذاخوری
شکر:یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ:دو عدد
سفیده تخم مرغ:سه عدد
رنده پوست پرتقال:یک قاشق غذاخوری
 
 
سوفله
 
 

طرز تهیه سوفله پرتقال

فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سر پرتقال ها را ببرید و داخل آنها را خالی کنید. 
 
شکر، آرد ذرت، رنده پوست پرتقال، آب پرتقال و عسل را در یک دیگ کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید. 
 
زرده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و بعد دو قاشق غذاخوری از مواد داخل دیگ را که قبلا درست کردید، درون زرده تخم مرغ بریزید و همزمان تند هم بزنید تا زرده نبندد و بعد بقیه مواد داخل دیگ را به زرده اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید تا سرد شود. 
 
سفیده تخم مرغ را با همزن خوب هم بزنید تا پف کند، بعد سفیده را کم کم به مواد زرده اضافه کنید و با قاشق به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد. 
 
پرتقال ها را درون سینی فر بگذارید و مواد سوفله را داخل آنها بریزید به طوری که سه چهارم پرتقال ها را پر کند. 
 
سینی را در فر گذاشته و برای ۱۸ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پف کند و بالا بیاید، بپزید. بعد از آماده شدن روی آن را با پودر قند تزئین کرده و سریع سرو کنید. 
 
سوفله پرتقال

نکات تکمیلی در مورد سوفله پرتقال

سوفله پرتقال جزو کیک و شیرینی – مافین و کاپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
سوفله پرتقال را می توانید در وعده میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

سوفله ، طرز تهیه سوفله پرتقال

منبع : namnak.com

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,