ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

طرز تهیه سس مایونز

طرز تهیه سس مایونز کم چرب,سس مایونز,طرز تهیه سس مایونز

سس مایونز کم چربی بهروز، تولید کننده انواع سس مایونز کم چرب

مواد لازم برای تهیه سس مایونز:

زرده تخم مرغ  2 عدد 
 روغن مایع ۲ لیوان
 پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
 سرکه ۲ قاشق غذاخوری
  آبلیمو ۴ قاشق چایخوری
 نمک ۱ قاشق چایخوری
 شکر ۱/۲ قاشق چایخوری
 فلفل مقداری

 
طرز تهیه  سس مایونز:
۱) زرده های تخم مرغ ، پودر خردل ، شکر و نمک را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا کاملا یکدست شود ، سرکه و آبلیموی تازه را مخلوط کنید و نصف آن را به مخلوط زرده اضافه نمایید.

۲) روغن را قطره قطره اضافه کنید و با همزن یا مخلوط کن بزنید ( حتما قطره قطره و پشت سر هم روغن را اضافه کنید ، اگر با لیوان راحت نیستید روغن را داخل ظرف مخصوص روغن یا ظرف سس که میزان روغن در کنترل باشد بریزید ، تا تمام شدن نصف روغن به هیچ وجه توقف نکنید و سریع هم بزنید ).

۳) پس از اینکه نصف روغن را اضافه کردید و سس خودش را گرفت باقی مانده مخلوط سرکه و ابلیمو را اضافه کنید و در ادامه باقی مانده روغن را کم کم اضافه و مخلوط کنید ( پس از اینکه سس آماده شد و خودش را گرفت دیگر هم نزنید چون سس شل و خراب خواهد شد ).

۴) فلفل را پس از اتمام کار به سس اضافه و با قاشق کمی مخلوط کنید ، سس مایونز را ۲ ساعت در دمای اتاق بگذارید بماند سپس داخل شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید ، بهتر است تا ۱ هفته سس را مصرف کنید.

نکته ها : سفیده تخم‌مرغ در تهیه سس مایونز نباید به کار برده شود چون اغلب باعث بریدن سس می‌شود و حاصل کار چیزی نخواهد بود که انتظارش را دارید.

آیا میدانستید که:
سس مایونز به عنوان چاشنی غذا، انواع ساندویچ، پایه ای برای سس گوجه فرنگی، چیپس، سیب زمینی سرخ شده فرانسوی، تخم مرغ آبپز، مرغ سرد وانواع سالاد و همچنین جهت زیباسازی مواد غذایی استفاده می گردد.

کالری سس مایونز:
هر قاشق سوپ خوری مایونز دوازده گرم چربی و یکصدوده کالری انرژی دارد.

سس مایونز رژیمی:
سس مایونز کم چربی سس رژیمی محسوب میگردد.

سس مایونز خانگی:
 از آنجا که در تهیه ی سس مایونز خانگی از زرده تخم مرغ خام استفاده می کنند، خطر مسمومیت بوسیله سالمونلا وجود دارد. برای تهیه ی سس مایونز کارخانه ای، زرده تخم مرغ را پاستوریزه نموده یا فریز می کنند و به جای مایعات به کار رفته در تهیه ی سس، از آب یا دیگر مواد امولسیون کننده استفاده می کنند.

روش نگهداری سس مایونز :
برای تهیه ی سس مایونز کارخانه ای، زرده تخم مرغ را پاستوریزه نموده یا فریز می کنند و به جای مایعات به کار رفته در تهیه ی سس، از آب یا دیگر مواد امولسیون کننده استفاده می کنند. اگر سس صحیح و بهداشتی تهیه شود، تا حدی در برابر فاسد شدن مقاوم است و سرکه افزوده شده، به آن خاصیت اسیدی می‌دهد و به همین دلیل به آسانی مسمومیت ایجاد نمی‌کند. سس مایونز حتماً باید در یخچال نگهداری شود زیرا اگر خارج از یخچال بماند، نوعی باکتری در آن رشد می‌کند و باعث مسمومیت، بدبو و بدطعم شدن سس می‌شود.طرز استفاده “محصولات”:

آموزش تهیه “سس مایونز کم چرب”:
می توانید برای اطلاعات بیشتر و آموزش تهیه ” سس مایونز کم چرب ” به سایت “IranianChef.com” سر بزنید.

 

آموزش انواع غذاها,آموزش غذا,سایت آشپزی

 
نوشته شده توسط کارشناس دستور آشپزیِ سایت آشپزی ایرانین شف

 

منبع : بیتوته

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,