ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

مواد لازم سالاد پیازچه و سیب زمینی آلمانی

 سیب زمینی پخته 2 عدد

تخم مرغ پخته 2 عدد
خیارشور خرد شده 100 گرم
پیازچه خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
کنسرو ذرت  2 قاشق سوپ خوری
شوید تازه خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
ماست 1 پیمانه
خامه یک دوم پیمانه
آب لیمو ترش 2 قاشق سوپ خوری
سرکه 1 قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و پودر آویشن  مقداری
روغن زیتون  1 قاشق سوپ خوری
ذرت کوچک(جهت تزیین) چند عدد
زیتون سیاه و سبز 8 عدد
 
 
سالاد پیازچه
 
 

طرز تهیه سالاد پیازچه و سیب زمینی آلمانی

سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و خرد نمایید.
تخم مرغ های پخته را نیز به صورت هم اندازه و خیار شور را نگینی خرد کنید.
سپس پیازچه های شسته را به صورت حلقه ای خرد نمایید.
آن گاه کنسرو ذرت را به شوید خرد شده بیفزایید و تمام مواد را مخلوط کنید.
 
طرز تهیه سس سالاد پیازچه و سیب زمینی آلمانی 
 
در کاسه ای مناسب، ماست را با خامه مخلوط نمایید و آب لیمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آویشن و در پایان، روغن زیتون را بیفزایید.
هنگامی که سُس آماده شد، درون مواد سالاد بریزید، کاملاً هم بزنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود
اکنون سالاد را در ظرف مناسب بریزید و اطراف آن، ذرت، پیازچه های تزیین شده و برش های زیتون سیاه و سبز قرار دهید.
 
سالاد پیازچه و سیب زمینی آلمانی

 

نکات تکمیلی در مورد سالاد

سالاد جزو غذای ملل – آلمانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
سالاد را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

سالاد ، طرز تهیه سالاد پیازچه و سیب زمینی آلمانی

منبع : namnak.com

مجله