ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

مواد لازم :
بادمجان ۴ عدد مکعبی برش خورده و پخته شده
عدس پخته ۲ پ
گشنیز و جعفری خرد شده ۱ پ
گوجه گیلاسی ۱پ
کنجد ۱/۲پ

سس کنجد:
ارده ۱/۲پ
ماست ۱/۲پ
شیره خرما ۲ ق س
سیر ۲ حبه
آبلیمو ۲ ق س
نمک و فلفل بمیزان لازم

 
طرز تهیه سالاد بادمجان با سس کنجد
 

طرز تهیه :
بادمجان را نگینی خرد کرده و با دو قاشق روغن کنجد تفت دهید (با حرارت ملایم). (میتونید کبابی و یا آبپز بکنید).عدس پخته ، گشنیز و جعفری و کنجد ( که بهتره بو داده باشه ) را به بادمجان اضافه کنید.
مواد سس را با هم ترتیب کرده و با سالاد مخلوط کنید.در انتها با گوجه گیلاسی تزیین کنید. این سالاد طعمی ملس دارد .بنا به ذایقه خودتون میتونید مقدار شیره خرما رو کم یا زیاد و یا حتی حذف کنید.

 
آشپزی مثبت

منبع : tabnakbato.ir

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,