ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

مواد لازم برای دیپ ذرت و هالوپینو

 
 
4 ورق ژامبون
 
3 قوطی کنسرو ذرت
 
دو عدد فلفل هالوپینو خرد شده
 
نصف پیمانه خامه ترش
 
یک پیمانه پنیر فلفلی
 
1/4 پیمانه پنیر پارمسان
 
 
225 گرم پنیر خامه ای، مکعبی
 
2 قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده
 
دیپ ذرت
 

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه کنید و ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
 
ذرت، هالوپینو، خامه ترش، پنیر فلفلی و پنیر پارمسان را درون آرام پز بریزید. نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود. خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید. در قابلمه را بگذارید و دو ساعت بپزید.
 
در قابلمه را بردارید و هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. در قابلمه را بگذارید و ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.
 
این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیازکوهی سرو کنید.
 
دیپ ذرت و هالوپینو

نکات تکمیلی در مورد دیپ ذرت و هالوپینو

دیپ ذرت و هالوپینو جزو پیش غذا – گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت و ۲۰ دقیقه میباشد .
دیپ ذرت و هالوپینو را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .

دیپ ذرت و هالوپینو ، طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

منبع : namnak.com

مجله