ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

مواد لازم :

شیر ١ لیتر
آرد معمول ى ٣ قاشق غذا خورى
زرده ى تخم مرغ ١ عدد
پودر نشاسته ى گندم ٢ قاشق غذا خورى
شکر ١ لیوان
وانیل ١ قاشق چایخورى
خامه ى فرم گرفته نصف لیوان
دانه هاى انار یا توت فرنگى یا موز به میزان لازم
بسکویت پتى پور از نوع شکلاتى ٢ بسته

 
طرز تهیه دسر لیوانی ویکتوریا

طرز تهیه:

شیر، آرد، پودر نشاسته، شکر رو با هم مخلوط میکنیم با همزن دستى میزنیم تا گلوله هاى آرد باز شود
روى حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود و ١ دقیقه بجوشد از روى حرارت بردارید. گرماى اولیه اش که رفت زرده ى تخم مرغ رو جداگانه با چنگال بزنید و از مواد دسر یک قاشق داخل زرده بریزید و فورا هم بزنید تا زرده پخته نشود بعد زرده ى گرم شده رو داخل مواد بریزید و همراه وانیل هم بزنید.در آخر که ولرم شد خامه رو اضافه کنید.بسکویت ها رو داخل غذا ساز پودر کنیدو در ظرف مورد نظر مطابق عکس اول بسکویت بعد کرم و روى کرم میوه رو بریزید و لایه لایه این کار رو تکرار کنین.

 
آشپزی مثبت

منبع : tabnakbato.ir

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,