ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

طرز تهیه خورش نخودسبز و شوید، یک غذای خوشمزه و خوشرنگ
 
مواد اولیه:

گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم کیلو
روغن (سرخ کردنی) ۴قاشق سوپخوری
پیاز (سرخ شده) پیاز ۴قاشق سوپخوری
سیر سیر ۱حبه
نخود سبز نیم کیلو
شوید (ساطوری شده) ۲پیمانه
شکر ۱قاشق چایخوری
ادویه (پلویی اصفهان) ۱قاشق چایخوری
زعفران (آبکرده و غلیظ) ۱قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا گوشت ماهیچه را بشویید و خشک کنید. روغن را در قابلمه ریخته و ماهیچه‌ها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید، به طوری که دو طرف ماهیچه‌ها قهوه‌ای رنگ شوند. پیازداغ را به همراه سیر له شده و ادویه خورشتی اضافه کرده و مواد را با هم تفت دهید.

۲٫ حدود ۴ پیمانه آب اضافه کرده و زیرخورش را کم کنید تا به مدت دو و نیم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود.نخودسبز را اضافه کنید. شوید را جداگانه در روغن کمی تفت دهید و همراه شکر به خورش اضافه کرده و پس از ۳۰ دقیقه زعفران و نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و خورش را با چلوی ساده سرو کنید.

نکات:

۱)این غذا در ترکیه و ایران متداول است. در ایران با افزودن زعفران و ادویه اصفهان طعمی ایرانی پیدا می‌کند.

۲)لعاب این غذا پیازداغ و شوید است. شوید باید خوب ریز شده باشد تا خورش لعاب بیندازد.

۳)بهتر است از نخود سبز پوست کنده استفاده کنید.

۴)اضافه کردن آب قلم به جای آب این خورش را خوشمزه تر میکند.

سوران

منبع : tabnakbato.ir

مجله