ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

مواد اولیه : برای ۷ نفر

گوشت ۷۵۰گرم (گوسفندی و با استخوان)
زرشک ۲۵۰گرم
لپه نصف پیمانه
پیاز ۲عدد
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
 
طرز تهیه خورشت زرشک

 
طرز تهیه:
ابتدا پیاز ها را شسته و ریز میکنیم و به همراه مقداری روغن سرخ میکنیم و بعد گوشت گوسفندرا به صورت خورشتی خرد کرده و همراه پیاز و ادویه، نمک، فلفل و روغن تفت میدهیم تا رنگ گوشت برگردد و عطر ادویه نیز به مشام برسد.
لپه را شسته و کمی در ظرف جداگانه تفت میدهیم و به گوشت اضافه میکنیم. زرشک شسته شده آن را هم به گوشت می افزاییم و ۴ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم خورش بپزد و به روغن بیفتد.

نکات:

بهتر است روی خورش را با خلال پسته و بادام تزیین کنید.
لپه را حتما از شب قبل خیس کرده و آبش را ۳بار عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را ۲بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.
در صورت تمایل مقداری آبلیمو و زعفران نیز به غذا بیفزایید.
 
آشپزی مثبت

منبع : tabnakbato.ir

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,