ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

 مواد لازم برای برگر یونانی با بادمجان کبابی

 
مواد لازم برای سس زاتزیکی با پنیر فتا
خیار کوچک پوست کنده :یک عدد
ماست :½1 پیمانه
سیر خرد شده :یک حبه
شوید تازه خرد شده :۳ قاشق غذاخوری
پنیر فتا له شده :½ پیمانه
 
مواد لازم برای بادمجان کبابی 
سرکه سفید :۳ قاشق غذاخوری
پودر آویشن :½ قاشق چایخوری
نمک :½ قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه :¼ قاشق چایخوری
روغن زیتون :¼ پیمانه
بادمجان دلمه ای درشت :یک عدد
 
مواد لازم برای برگر 
گوشت چرخ کرده گوسفند :یک کیلوگرم
نعنا تازه ساتوری شده :¾ پیمانه
زیره سبز :½1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به میزان لازم
روغن سرخ کردنی :کمی برای چرب کردن توری منقل
نان پیتا :۶ عدد کوچک
کاهوی خرد شده :۳ پیمانه
 
 
برگر یونانی
 

طرز تهیه برگر یونانی با بادمجان کبابی

تمام مواد زاتزیکی را در یک کاسه متوسط می ریزیم و مخلوط می کنیم و برای یک ساعت در یخچال می گذاریم و در این مدت به سراغ بادمجان و برگرها می رویم.
در یک کاسه کوچک سرکه، آویشن، نمک و فلفل را مخلوط می کنیم و روغن زیتون را اضافه می کنیم تا مخلوط غلیظ و یکدست شود.
بادمجان را حلقه حلقه کرده. ضخامت حلقه ها را یک سانتیمتر در نظر می گیریم.
بادمجان های حلقه شده را در ظرف مناسب می چینیم و سس را روی آنها ریخته و روی منقل کباب می کنیم تا نرم شوند. آنها را زیر و رو می کنیم تا هر دو طرف شان کاملاً کباب شود.
در یک کاسه بزرگ، گوشت گوسفندی چرخ کرده را با نعنا، زیره، نمک و فلفل مخلوط می کنیم و برگر ها را با دست شکل می دهیم.
توری را با کمی روغن چرب می کنیم و برگر ها را روی توری منقل کباب می کنیم. ۵ دقیقه برای هر طرف برگر ها کافی است.
نان های پیتا را کمی گرم می کنیم و برگر ها را آماده می کنیم.
یک نان پیتا در زیر می گذاریم، برگر را روی آن گذاشته و رویش زاتزیکی می ریزیم.
در انتها، یک حلقه بادمجان و یک نان پیتای دیگر می گذاریم تا برگر کامل شود.سپس نوش جان می کنیم.
 
 
برگر یونانی با بادمجان کبابی

نکات تکمیلی در مورد برگر‌ یونانی

برگر‌ یونانی جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
برگر‌ یونانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه برگر یونانی با بادمجان کبابی

منبع : namnak.com

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,