ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

مواد لازم :

۱۰ عدد بال و کتف
روغن مایع ۱/۵ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
زیره سیاه ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری
زنجبیل زمینی ۱/۴ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱/۴ قاشق چای خوری

 
طرز تهیه بال مرغ مراکشی با سس ماست

 
طرز تهیه :

برای تهیه تنها کافیه بال مرغ ها رو بعد از شستشو به روغن آغشته کنید و بعد همه فلفل قرمز و زیره سیاه و زنجبیل و دارچین و پاپریکا و زردچوبه رو باهم به بال ها اضافه میکنیم. در نهایت هم در سینی فر میچینیم و فر رو در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا بالها به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه کاملا بپزن و برشته بشن. اگه دیدی در این زمان کاملا برشته نشده میتونید کمی بیشتر بهش زمان بدید.

در نهایت هم بال ها رو از فر خارج کرده و در ظرف میچینیم. میتونید در کنارش از سیب زمینی سرخ کرده هم استفاده کنید.

طرز تهیه سس ماست :

برای سس ماست یک پیاله ماست هم زده رو با یک قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده و یک قاشق غذاخوری نعنای خرد شده و ۱ قاشق غذاخوری عسل و همچنین ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو مخلوط میکنیم و نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل اضافه میکنیم و در کنار بال ها قرار میدیم.

آشپزی مثبت

منبع : tabnakbato.ir

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,