ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

مواد لازم برای استیک با چاشنی سرکه و زیتون

 
گوشت راسته گوساله :۶۰۰ گرم
سرکه:۳ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون :¼ پیمانه
پیاز قرمز ریز خرد شده :½ پیمانه
سیر ریز شده :۲ حبه متوسط
زیتون سبز :۱/۴ پیمانه
پرتقال :یک عدد
جعفری تازه درشت خرد شده :¼ پیمانه
عسل :یک قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه :به میزان دلخواه
 
استیک
 

طرز تهیه استیک با چاشنی سرکه و زیتون

عسل و سرکه را در کاسه ای متوسط می ریزیم و هم می زنیم؛ با نمک و فلفل آن ها را طعم دار می کنیم. به طور مداوم به هم زدن ادامه می دهیم و در همان حال روغن را آهسته و کم کم اضافه می کنیم تا مواد در هم حل شوند.
پیاز، سیر، زیتون ها (خوابیده در آب نمک و بدون هسته، که باید به حلقه هایی با ضخامت ½ سانتی متر برش داده شوند) ، پرتقال (پوستش را گرفته و میوه آن به قطعات مکعب شکل ۱ سانتی متری برش دهید) و جعفری را افزوده و با هم مخلوط می کنیم.
 این مواد را کنار می گذاریم تا زمانی که بخواهیم استیک را سرو کنیم.
  یک قاشق چای خوری نمک و ½ قاشق چای خوری فلفل را روی همه جای استیک (به وزن ۶۸۰ گرم و به ضخامت ۲٫۵ سانتی متر) پخش می کنیم.
تابه چدنی ۲۵ سانتی متری را با لایه نازکی از روغن می پوشانیم؛ آن را روی شعله متوسط گرم می کنیم تا داغ داغ شود. هر طرف استیک را برای ۶ تا ۸ دقیقه سرخ می کنیم تا به صورت آب دار در آید( میزان پخت استیک بسته به سلیقه شما می تواند متغیر باشد، اگر استیک را کامل پخته دوست دارید هر طرف را ۲ دقیقه دیگر حرارت دهید).
آن را به بشقابی منتقل کرده و با فویل می پوشانیم. قبل از تکه کردن گوشت، اجازه می دهیم برای ۱۰ دقیقه استراحت کند.
برای سرو، استیک را بر خلاف جهت  بافت گوشت، به قطعات ½ سانتی متری برش می دهیم و روی دیس می چینیم.
با قاشق چاشنی را روی گوشت بریزید. با جعفری آن را تزیین و نوش جان کنید.
 
استیک با چاشنی سرکه و سبزیجات

 

نکات تکمیلی در مورد استیک

استیک جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
استیک را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

استیک ، طرز تهیه استیک با چاشنی سرکه و زیتون

منبع : namnak.com

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,