ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

طرز تهیه آش آبغوره ، یک غذای خوشمزه و مفید
 
طرز تهیه آش آبغوره ، یک غذای خوشمزه و مفیداگر دنبال طعم های ترش در برنامه غذایی تان هستید و این طعم را ترجیح می دهید، برایتان آش بسیار خوشمزه آبغوره را که طعم ترش آن را حتما حس خواهید کرد آموزش داده ایم.
 
 
 
مواد لازم

لوبیاقرمز یا سفید ۱ پیمانه
برنج ۲ پیمانه
پیاز خردکرده ۲ عدد متوسط
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
نعنای خشک ۲ قاشق سوپخوری
آب گوشت ۲ لیتر
سبزی (تره و جعفری) ۷۰۰ گرم
غوره نیم کیلو (یا آبغوره یک‌دوم پیمانه)

طرز تهیه

۱-ابتدا لوبیا را که از شب قبل خیسانده‌اید بپزید. برنج را هم خیس کنید.

۲-آن‌گاه قابلمه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و پیاز را قدری در روغن سرخ کنید تا طلائی‌رنگ شود.

۳-زردچوبه، رب گوجه‌فرنگی و نعنا را نیز اضافه کنید.

۴-حالا برنج را همراه با مقداری آب به آن بیفزائید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزد.

۵-سپس آب گوشت را اضافه کنید و همین که جوشید،سبزی و لوبیا را بیفزائید.

۶-در آخر، غوره یا آبغوره را اضافه نمائید و به مقدار لازم نمک بریزید و بگذارید آش کاملاً جا بیفتد.

۷-اکنون آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با نعنا‌داغ تزئین کنید.

شور وشیرین

منبع : tabnakbato.ir

مجله