ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

روش تهیه‌ی مُجَدّرِه؛ غذای لبنانی
 مجدره یک غذای عربی است که خیلی راحت و سریع آماده می‌شود. در اینجا ما شما را با شیوه تهیه و پخت این غذای لبنانی آشنا می کنیم. با هم می بینیم و می خوانیم.
روش تهیه‌ی مُجَدّرِه؛ غذای لبنانی
مواد اولیه
عدس: ۵۰۰ گرم
برنج: نصف پیمانه
پیاز بزرگ: سه عدد
سیر: یک حبه
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
* عدس را طوری بپزید که آب به خورد عدس برود.
* برنج را آبکش کنید سپس برنج و عدس را مخلوط کرده و چرخ کنید.
* پیاز و سیر را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید.
* برنج مخصوص را در دیس بکشید و کمی روغن زیتون روی آن بریزید.
* برای تزئین پیاز، سیر داغ و جعفری خرد شده را روی آن بپاشید.
منبع: مجله آشپزی خانواده سبز

منبع : tabnakbato.ir

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,