ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

خوراکی‌های فریزر دوست و مدت زمان نگهداری آنها

نکاتی برای نگهداری مواد غذایی در فریزر,روش نگهداری مواد غذایی در فریزر

شیرینی‌ها و میوه‌های پخته شده را می‌‌توان به مدت سه ماه در فریزر نگهداشت

فریز کردن یکی از راه ها برای نگهداری مواد غذایی است. اما در این بین باید بدانید که هر کدام از مواد غذایی را چه مدت می توانید درون فریزر نگهداری کنید.

برخی غذاها نسبت به خوراکی‌های دیگر برای انجماد و دوباره ذوب شدن، مناسب‌تر هستند. غذاهای گوشتی، سوپ‌ها و خورش‌ها را می‌‌توان به راحتی منجمد کرد. هنگام منجمد کردن خوراکی‌ها، دانستن اینکه هر کدام از خوراکی‌ها را چقدر می‌‌توان در فریزر نگهداشت تا مواد مغذی‌اش حفظ شود، مهم است. در این بخش مدت زمان نگهداری برخی از مواد در فریزر آورده شده است:

نان و انواع دسرها را می‌‌توان بین دو تا سه ماه در فریزر نگهداشت. بهترین زمان ماندگاری کیک یخ زده در فریزر یک ماه می‌‌باشد.

شیرینی‌ها و میوه‌های پخته شده را می‌‌توان به مدت سه ماه در فریزر نگهداشت. نگهداری کلوچه پس از یک ماه در فریزر توصیه نمی‌‌شود.

گوشت گوسفند تا ۹ ماه و گوشت گوساله بین ۴ تا ۶ ماه می‌‌تواند منجمد بماند.

گوشت مرغ و بوقلمون حتی تا یکسال هم در فریزر دوام می‌‌آورد.

جگر، دل، زبان، قلوه تا چهار ماه در فریزر سالم می‌‌مانند.

درخصوص غذاهای دریایی مانند ماهی‌ها، باید گفت که می‌‌توان ماهی‌های کم چرب را تا ۶ ماه و ماهی‌های پرچرب را تا ۳ ماه در فریزر نگهداشت.

میگو‌ها هم تا ۶ ماه در فریزر سالم می‌‌مانند، به شرط اینکه وقتی تازه هستند به سرعت منجمد شوند. غذاهای دریایی کنسرو شده را پس از باز کردن درب قوطی می‌‌توان تا دو ماه در فریزر نگهداشت.

تخم‌ مرغ خام و بدون پوسته را می‌‌توان به مدت یک ماه در فریزر نگهداشت.

مرکبات را بیشتر از سه ماه نباید به حالت انجماد نگهداشت . ماندگاری سایر میوه‌ها بین ۹ ماه تا یکسال می‌‌باشد. انواع سبزیجات را می‌‌توان تا ۱۲ ماه در فریزر حفظ کرد.

شیر تا سه ماه و آب میوه‌های خانگی را تا ۶ ماه می‌‌توان در حالت انجماد نگهداری کرد، اما اگر غلظت آب میوه بالا باشد ماندگاری آن در فریزر بمدت ۱۰ ماه تا یک سال افزایش می‌‌یابد.

خوراکی هایی که نباید فریزری کرد
تخم مرغ آب‌پز، قهوه، سس مایونز، دوغ (دوغ پس از گرفتن کره)، پنیرخامه‌ای، پودینگ، انواع سالادها، پاستای پخته نشده، غلات، سیب، خربزه، کنگر فرنگی، بادمجان، کاهو، عسل، روغن زیتون، نان، پیاز، سیب زمینی، سیر، گوجه فرنگی، تربچه و جوانه های گیاهان موادی هستند که هرگز نباید منجمد شوند چرا که مواد مغذی و طعم شان از بین می رود.

نکاتی در خصوص منجمد کردن غذاها
هرگز غذایی را که یکبار منجمد شده، حتی اگر به صورت خام باشد، پس از انجماد زدایی دوباره منجمد نکنید. با این کار کیفیت مواد مغذی و طعمش کاهش می‌‌یابد.

فرآیند انجماد، میکروارگانیسم‌های موجود در میوه و سبزیجات را از بین نمی‌‌برد، بلکه آنها را غیر فعال می‌‌کند. بنابراین کاهش دمای محیط بدلیل قطع برق یا باز ماندن درب فریزر سبب فعالیت دوباره میکروب‌ها و فساد مواد غذایی می‌‌شود.

• اگر منجمد کردن مواد غذایی را طبق اصول صحیح انجام دهید، نه تنها غذایی سالم در دسترس خواهید داشت، بلکه هنگام مصرف از شکل ظاهری و طعم شان مانند قبل از انجماد لذت خواهید برد.

منبع : zendegionline.ir

منبع : بیتوته

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,