ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

 

هرگز فلفل ها را از روی اندازه و مقدارشان قضاوت نکنید. فلفل ها می توانند بسیار کوچک و ریز باشند و در عین حال بسیار تند و گران. در اینجا می خواهیم از فلفلی بگوییم به نام آجی کاراپیتا که قیمت آن تا کیلویی ۹۰ میلیون تومان هم کشیده می شود

و در جنگل های پرو کشت می شود. این نوع از فلفل ها به تازگی بسیار مشهور شده اند و بیشتر در رستوران های ۵ستاره سرو می شوند. دسترسی به آجی کاراپیتا بسیار سخت است و این مسئله دو دلیل دارد. یکی اینکه در جایی جز پرو همچین فلفلی دیده نمی شود

و دومین دلیل هم به قیمت بسیار گران آن برمی گردد.همانطور که میدانید فلفل از خواص بسیاری برخوردار میباشد از جمله:فلفل تند و فلفل شیرین یا فلفل‌دلمه‌ای، محتوی فیبر و آب هستند. هر دو حاوی ویتامین C و مقادیر زیادی آنتی‌اکسیدان و ترکیبات کاروتنوئیدی هستند؛

این ترکیبات کاروتنوئیدی مواد محلول در چربی هستند که باعث ایجاد رنگ‌های مختلف از قرمز و نارنجی تیره تا سبز و بنفش و سیاه، می‌شود. البته طعم تند برخی فلفل‌ها به دلیل مواد قلیایی است که در آنها وجود دارد و طعمی تند و کمی تلخ را ایجاد می‌کند. البته فلفل تند،

ویتامین C زیادی دارد و حتی می‌توان گفت غنی‌ترین منبع ویتامین C است اما از آنجا که در غذاهای ایرانی کمتر استفاده می‌شود، منبع غذایی مهمی برای تامین ویتامین C افراد محسوب نمی‌شود.  در کل همه فلفل‌ها می‌توانند به بالا رفتن متابولیسم بدن کمک کنند اما فلفل تند می‌تواند انرژی غذا را تا حد زیادی بالا برده،

باعث گرمازایی در بدن شده و در نهایت منجر به کالری‌سوزی و کاهش وزن شود.  با اینکه استفاده بیش از حد از فلفل تند عوارضی ندارد و افراد هندی یا ساکنان آسیای دور با وجود مصرف غذاهای بسیار تند که برای ما ایرانی‌ها غیرقابل تحمل است، دچار مشکل نمی‌شوند اما از آنجا که در فرهنگ غذایی ما، خوردن غذاهای تند چندان متداول نیست. 

با گران ترین فلفل جهان آشنا شوید

 

با گران ترین فلفل جهان آشنا شوید

 

منبع : tabnakbato.ir

مجله