ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

آموزش پخت خورشت مرجو(خورش عدس)
 
این خورش می تواند غذای بسیار مناسبی برای میهمانی های نزدیک یا جمع های خودمانی و حتی مجالس رسمی باشد. این غذا ۳۰%سبزیجات، ۴۵% پروتین، ۲۰% غلات را شامل می شود. خورش مرجو بیشتر در شهر طالقان تهیه می شود.
 
آموزش پخت خورش مرجو(خورش عدس) 
 
مواد لازم:
گوشت قرمز: 300گرم
عدس:   2پیمانه
پیاز  2عدد
سیب زمینی: ۲عدد
آلو بخارا:  150گرم
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپ خوری
آبغوره: ۱/۵لیوان
فلفل:  1قاشق مرباخوری
نمک: ۱قاشق مرباخوری
 
طرز تهیه:
گوشت و پیاز را پخته و سیب زمینی نگینی شده،آلو بخارا و عدس پخته را به آن اضافه می کنیم. سپس رب را به همراه کمی روغن، زرد چوبه، نمک و فلفل تفت می دهیم و اواسط پخت به خورش ریخته و حرارت شعله را کاهش می دهیم تا خوب جا بیفتد. در مرحله آخر( ۱۰ دقیقه آخر)، آبغوره را به عنوان چاشنی به خورش می افزاییم. صبر می کنیم تا جا بیفتد و بعد آن را در ظرف می کشیم و با پلو سرو می کنیم.نوش جان.
 
منبع: سیمای خانواده

منبع : tabnakbato.ir

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,