ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

آشنایی با غذاهای سنتی مردم روسیه
 
آشنایی با غذاهای سنتی مردم روسیه«اختصاصی تابناک باتو» تعداد کمی از غذاهای سنتی مردم روسیه از شهرت جهانی برخوردار ند، با این حال در مسکو پایتخت روسیه همه انواع غذاهای سنتی این کشور را می توان یافت، غذاهای خوشمزه و با کیفیتی که علاقه مندان بسیاری دارد. از آنجا که دمای هوا در مسکو اغلب  تا ۲۲ درجه زیر صفر است به همین دلیل غذاهای مردمان این منطقه اغلب گرم، سیرکننده و پرحجم است. سیب زمینی، نان، شیرینی، خامه و گوشت از جمله مواد اصلی غذاهای مردم روسیه به شمار می روند. در این گزارش شما را با معروفترین و محبوبترین غذاهای سنتی روسیه آشنا می کند.

سوپ برش روسی ( Borsch )

 
آشنایی با غذاهای سنتی مردم روسیه 
سوپ برش ( سوپ چغندر و کلم قرمز ) جز جدایی ناپذیر منوی غذا در رستوران های روسیه است و به دو صورت گیاهی یا گوشتی تهیه می شود . این سوپ با سیب زمینی، شوید و خامه ترش و…طبخ میشود.روس ها این سوپ را همراه با یک تکه نان چاودار یا نان سیر پوشیده شده با لایه ای از پنیر ذوب شده می خورند. برش یک وعده غذایی کامل به شمار می رود اما گاهی هم به عنوان یک دسر سرو میشود. سوپ  Ukha یکی از سوپ های رقیق است که از گونه های مختلف ماهی و سبزیجات وسوپ Schi هم از گوشت و کلم خرد شده  تهیه می شوند.

بلینی، پن کیک روسی ( Blini )

 
آشنایی با غذاهای سنتی مردم روسیه 
نان گرد و نرم و نازک است و می توان آن را نسخه روسی کرپ های نازک فرانسوی و پن کیک انگلیسی دانست.  تقریبا در همه خانه های روسیه می توان ماهیتابه های مخصوص پخت بلینی را پیدا کرد. بلینی به دو شکل  سرو میشود؛ خالی و به عنوان یک نان و یا با مربا، خامه ، پنیر و یا انواع خاویار( به خصوص خاویار قرمز شور) .

سالاد الویه

 
آشنایی با غذاهای سنتی مردم روسیه
سالاد الویه ( الیویه) از جمله غذاهای کلاسیک روسیه است و شهرت جهانی دارد. این سالاد در قرن نوزدهم میلادی توسط سرآشپز « لوسیان اولیویه » در مسکو ابداع شد و به سرعت در سراسر جهان طرفداران بسیاری یافت. در سالاد الویه روسی تمام مواد مورد نیاز به قطعات مکعبی کوچک تقسیم می شوند و مقادیر زیادی سس مایونز به آن می افزایند.

شاه ماهی زیر پوست خز

 
آشنایی با غذاهای سنتی مردم روسیه 
شوبا Shuba یک سالاد روسی معروف و خوشمزه است. این سالاد نام جالب دیگری هم دارد Herring Under Fur Coat که برگردان آن به فارسی « شاه ماهی زیر پوست خز » می شود. این سالاد با ترکیبی از ماهی، سبزیجات آب پز، چغندر، پیاز و مایونز تهیه میشود. در این سالاد تکه های ماهی را با لایه هایی از سبزیجات در رنگ های مختلف  می پوشانند.

شیشلیک ( Shashlik )

 
آشنایی با غذاهای سنتی مردم روسیه 
غذاهای سنتی روسیه پرگوشت و سنگین هستند. شیشلیک عبارت است از قطعات گوشت که به شکل متناوب به سیخ کشیده شده اند. گوشت گوسفند و گاو در تهیه این غذا به کار می رود و آن را با نان نازک بدون خمیر و ترشی های سنتی روسیه و گاهی با سس تند می خورند.

پلمنی ( pelmeni )

 
آشنایی با غذاهای سنتی مردم روسیه 
برای تهیه پلمنی مایه گوشتی ( گوشت گاو یا گوسفند ) را درون یک لایه خمیر ساده می گذارند و آن را در روغن سرخ می کنند و یا پس از چند دقیقه قرار دادن در فریزر آن را درون سس گوجه ای یا آب نمک ساده می پوشانند.

پیراشکی ( Pirozhki )

 
آشنایی با غذاهای سنتی مردم روسیه 
پیراشکی یک کلمه روسی است و به طور کلی به هر غذای پخته شده و سرخ شده که با مواد مختلف و متنوعی پرشده باشد پیراشکی می گویند. در پیراشکی روسی درون خمیر از انواع مختلف مواد غذایی همچون سیب زمینی تخم مرغ، کلم، پنیر و.. قرار داده میشود. پیراشکی به عنوان فست فود و یا پیش غذا در روسیه شناخته میشود.

 کیک عسل روسی ( Medovik )

 
آشنایی با غذاهای سنتی مردم روسیه 
کیک لایه ای عسلی Medovic روسی یا اسپارتی عبارت است از چند لایه نازک از کیک اسفنجی که لابه لای آن با خامه و عسل پرشده است. در نهایت هم کیک تهیه شده را با مغز گردو و یا مغزهای خوراکی دیگر می پوشانند.

استراگانوف

 
آشنایی با غذاهای سنتی مردم روسیه 
بیف استراگانوف غذای سنتی مردم روس است که از تکه های گوشت قارچ و مقادیر زیادی خامه تهیه میشود. این غذا از قرن نوزدهم به بعد شهرت جهانی یافت و علاقه مندان بسیاری یافت.

بشقاب قارچ Julienne

 
آشنایی با غذاهای سنتی مردم روسیه 
 
این غذا همانند استراگانوف است ، با این تفاوت که در آن از گوشت استفاده نمی شود. قارچ، پنیر و خامه ترش از مواد اصلی آن به شمار می روند.

چای ، نوشیدنی محبوب

 
 آشنایی با غذاهای سنتی مردم روسیه
مردم روسیه به انواع مختلف چای و نوشیدنی های گرم علاقه دارند. آنها اغلب چای را با « سماور» دم می کنند. روس ها معمولا  چای را به جای قند با انواع شیرینی و شکلات می خورند. برای مثال در مهمانی ها عسل و مربا را داخل نعلبکی می ریزند و برای هر کس همراه چای جدا روی میز می گذارند.

منبع : tabnakbato.ir

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,