ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

آشنایی با روش تهیه قروتو
 
قروتو یا آب کشک یکی از چندین غذای سنتی و محلی بجنوردی‌هاست.
آشنایی با روش تهیه قروتو
مواد لازم:
پیاز متوسط: یک عدد
کشک: ۲۵۰ گرم
ماست: ۲۵۰ گرم
مغز گردوی خرد شده: ۵۰ گرم
سبزی خردشده ( تره، جعفری و ترخون): ۱۰۰ گرم
روغن حیوانی یا کره: ۵۰ گرم
نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری
شیرین‌بیان: یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
* ابتدا ماست را خوب هم می‌زنیم تا کمی شل شود (اگر ماست ترش باشد، بهتر است).
* کشک را به ماست اضافه کرده و هم می ‌زنیم تا مخلوط و یک ‌دست شود.
* سپس دو و نیم لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم تا ماست و کشک به صورت مایع غلیظی در‌آید.
* روغن یا کره را در قابلمه‌ای می‌ریزیم و پیاز را خرد کرده و سرخ می‌کنیم.
* وقتی پیاز طلایی شد، نعنا خشک و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
* سپس سبزی خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و خیلی کم تفت می‌دهیم.
* بعد مغز گردو، شیرین‌بیان و نمک را می‌ریزیم.
* در انتها مخلوط ماست و کشک را به آن اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم. چون این غذا، ماست دارد باید دائما هم بزنیم تا به‌ جوش آید و اگر هم نزنیم ماست اصطلاحا می‌بُرد.
* بعد از اولین جوش، می‌گذاریم مدت ۱۰ دقیقه به خاطر کشک، غذا بجوشد.
حال قروتو آماده‌ی خوردن است.
* قروتو را مثل آبگوشت با نان ترید شده می‌خورند که بسیار خوشمزه است. به صورت سوپ هم می‌توان آن ‌را خورد.
تبیان

منبع : tabnakbato.ir

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,