ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

آشنایی با روش تهیه شیرین‌قورمه یک غذای محلی لذیذ
 
شیرین قورمه یکی از چندین غذای سنتی و محلی گیلانی‌هاست.در این مطلب شما را با طرز تهیه این غذا آشنا میکنیم.
 
 
مواد اولیه:
گوشت خردشده: ۵۰۰ گرم
قیسی: ۲۵۰ گرم
پیاز ریز شده: یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
زعفران: در صورت تمایل به میزان لازم
 
آشنایی با روش تهیه شیرین‌قورمه یک غذای محلی لذیذ 
طرز تهیه:
* گوشت را به همراه سه پیمانه آب روی حرارت بگذارید. زمانی که جوش آمد کف روی آن را گرفته و بعد با حرارت ملایم سه ساعت بپزید.
* پس از دو ساعت نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده تا یک ساعت هم با نمک و فلفل بپزد.
* سه قاشق غذاخوری روغن را در تابه‌ای گرم کرده، پیاز را در آن تفت داده، کمی که طلایی شد قیسی‌ها را به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
* پس از دو و نیم ساعت که گوشت پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را به آن اضافه کرده و بگذارید خورش جا بیفتد.
نکته
در صورت تمایل می‌توانید ۱۰۰ گرم آلو و ۵۰ گرم کشمش پلویی را با قیسی به خورش اضافه کنید تا خورش کمی مزه ملس پیدا کند.
منبع: مجله‌ی بانوی سرزمین مهر

منبع : tabnakbato.ir

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,