ترفندهای رایانه

مرجع محتوای کاربردی پارسی

ترخینه یکی از سوپ‌های محلی و معروف کرمانشاه است که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می‌شود و به صورت گلوله‌های خشک شده و آماده عرضه می‌شود. این سوپ در این شهر به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد.
مواد لازم:
ترخینه : ۲ گلوله
آب مرغ:  3 لیوان به تنهایی و یا همراه با گوشت مرغ
لپه و عدس: نیم پیمانه
اسفناج خرد شده: ۳ قاشق غذا خوری
پیاز درشت: یک عدد
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
* ابتدا ترخینه را به مدت یک ساعت بخیسانید.
* لپه و عدس را جداگانه بپزید و بعد ترخینه و آب گوشت و پیاز خرد شده و نمک و زردچوبه را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود.
* سپس لپه و عدس پخته را به سوپ اضافه کنید و در آخر اسفناج را اضافه کنید .
* وقتی سوپ پخت و غلظت مناسب را پیدا کرد در ظرف سوپ‌خوری بکشید و قبل از غذا نوش جان کنید.
نکته:
 اگر می‌خواهید سوپ شما خوشمزه‌تر باشد می‌توانید از گوشت بال و گردن مرغ استفاده و سپس استخوان‌ها را جدا و گوشت آن را ریز ریز کرده و به سوپ اضافه کنید.
منبع: همشهری

منبع : tabnakbato.ir

مجله

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,